Законодателството към момента, засягащо трафика на хора, е достатъчно, смята Цветан

...
Законодателството към момента, засягащо трафика на хора, е достатъчно, смята Цветан
Коментари Харесай

Цветанов: Сутрин не гледам лоши новини, а детски филмчета

Законодателството все още, засягащо трафика на хора, е задоволително, смята Цветан Цветанов. Той подсети пред публицисти в коридорите на Народното събрание, че е повишена законодателната отговорност към хората, които реализират трафик на хора.

„ Лошото обаче е, че огромна част от младите не са осведомени с това какво може да им се случи “, сподели Цветанов, написа novini.bg.

На въпрос за какво младежите правят тежки закононарушения и какво им липсва, ръководителят на ПГ на ГЕРБ отговори, че им липсва фамилната среда и даде образец със своите дъщери. „ Аз не желая да ги товаря, по тази причина когато дребната ми щерка закусва гледаме детски филмчета, а не неприятни вести “, изясни Цветанов.

В рамките на самодейността на МГЕРБ, Цветанов дружно с младежите обиколи всички партийни стаи в Народното събрание. Той бе посрещнат извънредно гостоприемно от всички и изключително от Българска социалистическа партия. Георги Свиленски му подари „ Визия за България “, с цел да запознае с документа младежите от ГЕРБ.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР